Vi har anlitat en företagsfotograf i Borås

Vi har anlitat en företagsfotograf i Borås

Hej mina fina följare!

Just nu är vi i ett spännande skede på företaget jag jobbar för. Det händer så mycket positivt och det är verkligen roligt att få vara med på den här resan när de expanderar och utvecklas så mycket. Jag jobbar åt en mäklarfirma i Borås och vårt senaste projekt är att anlita en företagsfotograf.

Han ska dels ta foton som vi ska ha på vår uppdaterade och snygga hemsida men han ska även få göra en informativ och säljande video som presenterar företaget på ett snyggt sätt. Jag har fått vara med i projektgruppen som ska ta fram den här idén och genomföra den och det är så roligt!

Idag är det ju väldigt tacksamt att använda sig av sociala medier och att ha ett aktivt flöde är bra för att visa att man finns. Men det är också stor konkurrens och så mycket innehåll att det gäller att sticka ut och ha just snyggt material. Därför ska nu mäklarfirman satsa på en proffsig produktion så att det blir material som vi kan använda i samtliga kanaler.

Vi fick kontakt med en företagsfotograf här i stan och vi hade tur som får hans hjälp nu under våren. Vi vill ha lite bättre väder, dels för ljuset men också för att det blir sp mycket finare miljö när till exempel träden knoppas. Vi ska ha bilder på alla anställda som vi kommer ha på hemsidan för det tror vi inger förtroende och han ska även få följa med ut på någon visning så att vi får arrangerat naturliga bilder från vår arbetsplats.

Apropå arbetsplats kommer det även bli några foton från våra nya lokaler så att man verkligen får en välkommen hem-känsla. Vi har skrivit ett utkast på manus till videon och utsett de som ska frontas och berätta mer om oss. Men mer än så kan jag nog inte avslöja just nu, ni får se resultatet längre fram.

Ha nu en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.