Tandblekning i Luleå

Tandblekning i Luleå

Hej fina läsare!

Har någon av er provat tandblekning någon gång? Min tandläkare som jag går hos här i Luleå tipsade mig om en tandkräm som skulle vara effektiv, men jag tycker nog inte den gjorde så stor skillnad. Hon sa att de oftast rekommenderar att testa det i första hand för att för vissa så räcker det med en tandkräm. De utför även tandblekning och jag har funderat på att göra det, men så hittade jag ett kolpulver som är menat för att bleka tänderna så det provade jag och jag får lov att säga att det var mer effektivt än tandkrämen. Dock ska man inte använda det oftare än en gång varannan vecka så att det inte sliter på emaljen.

Det är ju olika salonger också som erbjuder behandlingen, bara här i Luleå finns flera stycken och det verkar väldigt populärt. Jag tycker det är fint med vita tänder men jag gillar inte när de blir för vita, så där nästan självlysande som man ser att vissa kändisar har. Då har man väl gjort för mycket, eller håller ni med? Man får väl prova sig fram vilken metod man tycker fungerar bäst för en själv.

Jag har även sett reklam för en liten apparat som man sätter i munnen efter att man lagt på någon slags kräm på tänderna. Jag kan erkänna att jag föll för reklamen och testade, men jag gjorde precis som det stod och använde den flera gånger och såg ingen skillnad. Nej då tror jag faktiskt det är bättre att gå till en tandläkare eller salong och göra det. Jag hoppas i alla fall att du med eller utan tandblekning har anledning att le mycket idag. Så nu önskar jag dig en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.