Jag gillar spraytan

Jag gillar spraytan

Under senare tid har det varit så otroligt många personer som frågat mig om min solbränna, de har sagt att de hade velat ha en lika snygg solbrun färg över kroppen som jag. De har undrat om jag varit utomlands eller på solarium, inget av det stämmer, jag har varit och fått spraytan i Uppsala på SaloneJulia.  

Det känns som om det är lika bra att jag skriver ett inlägg om det här så att alla som kommer hit till bloggen och alla som jag känner personligen och som också läser den här bloggen inte längre behöver undra hur det kommer sig att jag har sådan här snygg solbrun färg över hela kroppen. Nu vet ni allesammans att jag har fått spraytan i Uppsala hos SaloneJulia. För egen del tycker jag att det är bättre med spraytan än solarium. Det skadar huden att sola, i alla fall om man solar överdrivet. Jag är en sådan där person som om jag hade solat hade solat överdrivet mycket. Lagom är inget för mig, det får gärna gå lite till överdrift men det är verkligen inte bra att utsätta huden för strålning, dessutom kan man få rynkor i ansiktet redan när man kommer upp i 30-årsåldern. Som sagt så tar jag gärna ut svängarna och det kan jag med gott samvete göra med denna spraytan i Uppsala eftrsom den inte har de skadliga effekter som ett solarium har. Det är därför det ser ut som jag har varit på Ibiza i tre veckor. Om ni är sugna på att få en snygg solbrun färg ni också tycker jag att ni ska se till att fixa brännan genom att gå till SaloneJulia. 


Kommentarer är stängda.