Hemstädning i stugan

Hemstädning i stugan

Hallå där ute!

Nu har det snart äntligen blivit dags att börja spendera lite mer tid nere i stugan, det har visserligen alltid gått att vara där innan med men det är inte samma härliga känsla vintertid. Vi har våran stuga nere i Falkenberg bara några få meter till havet. Jag har inte varit där nere sen jag anlitade hemstädning för att kunna hålla stugan ner inför helgerna som kommer, då var jag tvungen att åka ner och lämna nyckeln. När jag åker till stugan så gör jag det för att koppla av och njuta av kusten, inte för att städa. Det är perfekt att kunna glida ner till Falkenberg en fredag och sen åka hem på söndagen med gått samvete för man vet att Skogstorp Allservice kommer för att utföra hemstädning. Jag ska faktiskt ner till helgen och kolla till huset så att det inte har hänt något, det är första gången sen i höstas som jag åker ner till Falkenberg. Egentligen borde jag åkt ner lite tidigare men jag har inte haft någon tid. Det är ingen på våran gata där nere som bor där permanent så det kan behövas att ta en titt.

För några år sedan så var det en rad inbrott i stugorna så jag bestämde mig för att skaffa kameror runt huset för att kunna ha lite kolla, det plingar därför till i min telefon när det är rörelser utanför huset. Med hemstädning så är det inte bara bekvämt att få det rent utan det känns också lite tryggt att någon kommer mitt i veckan för att städa och kolla till så att det blivit något inbrott. När jag sitter och skriver det här så längtar jag väldigt mycket till sommaren med sol och bad, det får gärna bli sommar nu. Sköt om er!


Kommentarer är stängda.