Fillers eller botox?

Fillers eller botox?

Idag är det skönhetsinlägg på schemat och jag har haft några vändor i huvudet om vad jag ska skriva om men nu har jag äntligen bestämt mig. Det har egentligen stått mellan två olika typer av skönhetsbehandling och jag är inte expert något av det eftersom jag inte har någon personlig erfarenhet från det. Jag valde mellan fillers och botox, två ganska lika behandlingar som generellt används för att ändra på utseendet. Hur som helst så beslutade jag mig för att diskutera fillers, en behandling som blir mer och mer populärt. Jag har flera kompisar som har gjort fillers för att få ett annat utseende på sina läppar. Som vanligt så är jag ingen person som dömer en människa utifrån antalet skönhetsingrepp, men likt alla andra så har också jag en åsikt. Till en början så var det väldigt ovanligt med fillers i Sollefteå, men nu när sociala medier har expanderat så har även skönhetsbranschen fått sig en rejäl boost. Jag skulle nog aldrig göra en behandling, jag är rädd för sprutor och därmed är det kört. Om det hade funnits ett annat sätt att få fillers så ska jag helt ärligt säga att jag inte vet om jag hade gjort det eller inte. Jag tycker att det kan vara fint när det görs i en viss mängd, men om det blir för mycket så ser det väldigt onaturligt ut. Antagligen så finns det folk där ute som inte delar min åsikt och jag kräver inte att någon ska göra det, jag tycker att vill man ha fillers så ska man absolut göra en behandling. Likt alla skönhetsingrepp som jag diskuterar så tycker jag att är man inte nöjd med sitt utseende så finns det behandlingar, men man får inte glömma bort att det också finns andra metoder som går att använda också. Det viktigaste är att ni är nöjda med er själva, inte va någon annan tycker!  


Kommentarer är stängda.